پاورپوینت زرشک در پزشکی

تعداد صفحات: 9 فرمت فایل: پاورپوینت کد فایل: 1864
سال: 1389 مقطع: دانشگاهی دسته بندی: دانشگاهی
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت زرشک در پزشکی

    ***2

    خواص درمانی زرشک

    مصرف طبی زرشک به دوره ی مصر باستان می رسد که فراعنه و ملکه ها، این گیاه را با تخم رازیانه به منظور درمان طاعون مصرف می کردند.

    ریشه و ساقه این گیاه زرد رنگ است و اروپایی ها و آمریکای شمالی برای رنگ آمیزی لباس از آن استفاده می کردند. اما ترکیبات موجود در پوست گیاه زرشک، آن را به یک گیاه درمانی تبدیل کرده است.

    پوست این گیاه حاوی آلکالوئیدهایی است که مهم ترین آنها Berberine است. این آلکالوئیدها خواص آنتی بیوتیکی (ضد باکتری و ضد عفونت) دارند و سبب تحریک بخش هایی از سیستم ایمنی بدن می شوند. برای پی بردن به این اثر،قطره ای زرشک را روی زبان خود بگذارید، خواهید دید دهان شما آبکی می شود. به گفته کارشناسان طب گیاهی،آبکی شدن دهان سبب می شود که بدن بتواند با عفونت مبارزه کند.

     

    ***3

    انواع عفونت هایی که زرشک می تواند در درمان آنها مؤثر واقع شود عبارت است از:

    عفونت گلو، مجاری ادراری، مجاری معده ای – روده ای، ریه ها، عفونت های مخمری و اسهال.

    پوست، ریشه و ساقه زرشک در درمان ناراحتی های کلیوی و سنگ های اداری و برای تحریک فعالیت های معده و کبد استفاده می شود.

    از پوست گیاه زرشک برای مشکلات جریان خون استفاده می شود و حتی اثر سمی روی انگل سالک دارد و در درمان یرقان، مالاریا، درمان کیسه صفرا به کار می‌رود.

    این گیاه منقبض کننده طحال بوده و اثر ضد تهوع دارد، اما استفاده مقدار زیاد آن باعث اسهال و حتی فلج مرکز تنفسی می شود.

    مصرف زرشک دو گرم در طول روز و به مدت سه بار توصیه می‌شود و مصرف بیش از اندازه آن می تواند مشکلات زیادی ایجاد کند.

     

    ***4

    معرفی گیاه زرشک

    زرشک درختچه ای است دارای ساقه ای خاردار که ارتفاع آن تا ۴ متر نیز می رسد. چوب این درخت قهو ه ای، قرمز و یا زردرنگ می باشد. برگ های آن بیضی شکل با                       دندانه های اره ای و گل های آن خوشه ای و زرد رنگ است. شاخه های زرشک تیغ زیادی دارد. میوه ی زرشک قرمز رنگ، گوشتی، بیضی شکل و دارای طعمی ترش است. قسمت مورد استفاده این گیاه ریشه، پوست ریشه و ساقه، برگ، گل و میوه آن است.
    شهرستان قاین در جنوب استان خراسان بیش از ۹۰% زرشک دنیا را تولید می کند.

    انتهای بهار و ابتدای تابستان، فصل شکوفه دادن بوته زرشک است.غنچه‌های آن زرد رنگ است که در فصل پاییز رنگ قرمز گیلاسی به خود می‌گیرند.

     

    ***5

    ترکیبات گیاه زرشک:

    در این گیاه آلکالوئیدهای بربرین Berberine، اکسیاکانتین Oxyaconthine، بربامین Berbamine وجود دارد. مقدار آلکالوئیدها در پوست ریشه زرشک بیشتر از قسمت های دیگر این گیاه است. زرشک گونه های مختلفی دارد که مهم ترین آنها زرشک بی هسته و زرشک با هسته (دارای دو هسته) می باشد.

  • فهرست و منابع پاورپوینت زرشک در پزشکی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

پاورپوینت درسی پاورپوینت زرشک در پزشکی, تحقیق در مورد پاورپوینت زرشک در پزشکی, پاورپوینت دانشگاهی پاورپوینت زرشک در پزشکی, مقاله در مورد پاورپوینت زرشک در پزشکی, پاورپوینت پایان نامه پاورپوینت زرشک در پزشکی, دانلود پاورپوینت پاورپوینت زرشک در پزشکی, دانلود نمونه پاورپوینت پاورپوینت زرشک در پزشکی, پاورپوینت آماده درسی پاورپوینت زرشک در پزشکی, پاورپوینت آماده دانشگاهی پاورپوینت زرشک در پزشکی, دانلود قالب پاورپوینت پاورپوینت زرشک در پزشکی, پاورپوینت با موضوع پاورپوینت زرشک در پزشکی ، موضوع انشا در مورد پاورپوینت زرشک در پزشکی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت