***4
چشم انداز کلی :
سازه های دینامیکی سازه هایی هستند که در حال حرکت خود را برای انطباق با تصورات انسانی تغییر می دهند; این ساختمانها جهت حرکت خورشید را تعقیب می کنند و به سمت جهت وزش باد تغییر جهت می دهند .
بنابراین همساز شدن با طبیعت باعث می شود این بناها انرژی مورد نیاز خود را تأمین کنند . این نوع معماری قابلیت چرخش 360 درجه برای ایجاد دید گسترده ای نسبت به جهان، طبیعت، آینده و زندگی دارد.
***5
بنا های معماری دینامیک دائماً در حال تعدیل و تغییر شکل خود هستند هر طبقه به صورت مجزا در حال چرخش است و درعین حال فرم کلی بنا تغییر می کند.
و بناها دارای بعد چهارمی به نام زمان خواهند شد. بناها شکل های صلب نخواهد داشت و شهرها بسیار سریعتر از آنچه که تصور می کنیم تغییر خواهند کرد.
***6
این بعد چهارم , تحقیقات و تلاشهای معمار ایتالیایی « دیوید فیشر» بوده
است و این ایده در سطح جهانی و بین سیاستمداران و شهرداران مورد
توجه بسیار قرار گرفته است.
***7
ویژگی های سازه های دینامیکی
.1روش های پیشرفته ساخت و توانایی تولید انرژی توسط خود بنا، دو ویژگی شاخص در معماری دینامیک هستند.
●
.2 در این روش از قطعات و واحدهای پیش ساخته با استاندارد کیفی بالا استفاده می شود و دارای تضمین صرفه جویی 20 درصدی در هزینه ها است که تأثیر عظیمی در ساخت و ساز جهانی خواهد داشت.
●
.3 این روش نسبت به روش سنتی و متداول معماری، نیاز به نیروی کار کمتری در محل ساخت دارد و سرعت کار را بالاتر برده و هزینه ها را کاهش می دهد.
***8
تأمین انرژی
.1برج از توربین های بادی که بصورت افقی بین طبقات قرار گرفته اند استفاده می کند و انرژی خود بنا و حتی چند ساختمان مجاور را نیز تأمین میکنند.
●
.2از طرفی با قرارگیری سلول های خورشیدی در بالای برج انرژی خورشیدی نیز به نیروهای بادی اضافه میشود.