پاورپوینت آلودگی مواد غذایی

تعداد صفحات: 18 فرمت فایل: پاورپوینت کد فایل: 1452
سال: مشخص نشده مقطع: دانشگاهی دسته بندی: دانشگاهی
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پاورپوینت آلودگی مواد غذایی

    ***2

    انسان در حالت بیماری یاگذراندن دوران نقاهت بیماری و یا بصورت ناقل، حامل میکروب بیماری زا است.

    ناقل بیماری: افرادی که از بیماری مربوط شفا یافته اند و دوره نقاهت خود را سپری می کنند یا دارای عامل بیماری اند اما به دلایلی در برابر میکروب موردنظر مصون اند و به بیماری مبتلا نشده اند

     

    ***3

    منبع اصلی میکروب در بدن افراد ناقل

    1-پوست

    2-دهان، حلق، بینی، چشم و گوش

    3- دستگاه گوارش

     

    ***4

    پوست:

    همیشه دارای میکروب است.

    تکثیر میکروب ها روی پوسته های مرطوب و عرق کننده بیشتر است.

    پوست دست هایی که زیاد عرق می کنند یا ترک دارند و دارای مقدار زیاد مو است . بیشتر باعث آلودگی می شوند.

    وجود جوش و دمل های چرکی روی پوست و عدم شستشوی دست پس ازدستشویی ، باعث آلودگی شدید می شوند.

     

    ***5

    استافیلوکوک طلایی

    استافیلوکوک طلایی دارای سم کشنده و خطرناکی است که باعث مسمومیت منجر به مرگ می شود.

    سم آن بمدت 1 تا 2 ساعت به حرارت 110 درجه سانتیگراد مقاوم است.

    50 یا 60 درصد کارکنان، ناقل گونه ای از استانیلوکوک بوسیله دستهای خود می باشند که عامل بیماریهای مثل جوش ها و... می باشند.

  • فهرست و منابع پاورپوینت آلودگی مواد غذایی

    فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

پاورپوینت درسی پاورپوینت آلودگی مواد غذایی, تحقیق در مورد پاورپوینت آلودگی مواد غذایی, پاورپوینت دانشگاهی پاورپوینت آلودگی مواد غذایی, مقاله در مورد پاورپوینت آلودگی مواد غذایی, پاورپوینت پایان نامه پاورپوینت آلودگی مواد غذایی, دانلود پاورپوینت پاورپوینت آلودگی مواد غذایی, دانلود نمونه پاورپوینت پاورپوینت آلودگی مواد غذایی, پاورپوینت آماده درسی پاورپوینت آلودگی مواد غذایی, پاورپوینت آماده دانشگاهی پاورپوینت آلودگی مواد غذایی, دانلود قالب پاورپوینت پاورپوینت آلودگی مواد غذایی, پاورپوینت با موضوع پاورپوینت آلودگی مواد غذایی ، موضوع انشا در مورد پاورپوینت آلودگی مواد غذایی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت